Tine Raisbæk vår kajakkinstruktør forran bilen lastet full av kajakker

Tine Raisbæk - kajakkinstruktør

Kajakkpadling.no drives av Tine Raisbæk som beskriver sin kajakkreise på denne måte;

Jeg betrakter meg selv som er en velintegrert danske, som etter flere år i Telemark fant kjærligheten i Kodal utenfor Sandefjord.

Jeg prøvde havkajakk første gang på folkehøgskole i Danmark i 1996, Jeg ble etterhvert havkajakkinstruktør i Danmark, flyttet til Norge i 2005 for et friluftslivsstudie i Bø i Telemark og har siden funnet på unnskyldninger for å bli.

Jeg har vært prosjektleder i 10 år for Telemarkspadler’n som er en padlekonkurranse på Telemarkskanalen med opp til 150 deltagere. Dette medførte også deltakelse på ulike konkurranser som Nøtterøy Rundt, Dalsland Kanotmaraton og Malmø 24 timer med rask kajakk eller surfski. 

Dette har vært spennede å delta på, men for meg er det havpadling er det som gir meg mest glede, med muligheten til å dra på eventyr og oppdage nye steder.

Siden 2009 har jeg holdt utallige kurs og det er ikke mye som gir meg mer glede enn å se mine kursister knekke koden til ny padleteknikk, oppleve padlegleden fra kajakk – eller oppleve sin første velt på en trygg måte. For meg er det viktigste at deltakerne får en trygg opplevelser og jeg har høyt fokus på sikkerhet i mine opplegg.

Med meg har jeg flere dyktige folk, og dette gjør at jeg kan ta imot større grupper i samarbeid med flere dyktige instruktører. Et eksempel på dette er samarbeidet med Mynte Yoga og Elisabeth Sørum som gir morsomme muligheter for eventyr og å formidle padling på nye måter.

Om kajakkpadling.no

Etter å ha padlet siden 1996 holdt Tine Raisbæk sitt første kajakkurs i 2009. Det viste seg snart at interessen var stor og fra den daværende base i Midt-Telemark vokset det frem en solid bedrift.

Etter Tine flyttet til Vestfold, har bedriften vokst kraftig og tilbudene om introkurs, grunnkurs, guiding i kajakk og skreddersydde turer har blitt svært populært også i dette området.

De fleste av våre aktiviteter er i Vestfold og Telemark – men kommer gjerne til deg ved bestilling.

Frem til våren 2020 ble bedriften drevet gjennom Facebooksiden:
«Kajakkpadling og Reiseliv – Tine Raisbæk». 

Nå er merkevaren Kajakkpadling.no.

På nettsiden, Facebook og Instagram kan dere følge våre aktiviteter og forhåpentlig bli inspirert til egne padleturer.

Via bookingløsningen finner dere allerede planlagte kurs og opplevelser for bestilling eller inspirasjon.

Lyst til å jobbe med kajakk?

Det er stadig nye oppgaver og utfordringer når man driver med opplevelser, aktivitet og reiseliv hele året..

Drømmer du om å levere nydelige opplevelser i kajakk, sikre kvalitet i alle ledd og ta vare på alle som har lyst å teste ut kajakk så vil vi gjerne høre fra deg.  

Det ligger et oppslag ute for intruktører og guider for våren 2022, men det er mange elementer i å drive en kajakkbedrift… 

Nye samarbeid er også alltid aktuelle – hvis det bringer padleglede til flere så hører vi gjerne fra deg.  

Kajakkinstruktør eller guide:

stillingsutlysning kajakkinstruktører

I Kajakkpadling.no er vi er opptatt av høy kvalitet på både informasjon og utstyr fordi vi ser at det gir økt padleglede. 

At våre kunder opplever trygghet uansett forutsetninger og blir veiledet til å kunne ha glede av padling videre er nøkkelen til suksess så langt.

Vi tilbyr kajakkurs; både intro-, grunn- og teknikk. I tillegg tilbyr vi guidede turer og skreddersydde opplevelser både for bedrifter og privatpersoner.

Interessen for kajakkpadling har økt de siste årene, og mulighetene er mange. 

Vi ønsker å kunne gi et enda bedre tilbud i Vestfold og Telemark, så er vi nå på utkikk etter deg som brenner for kajakkpadling og gode opplevelser.

Kanskje har du allerede erfaring som kursholder og har tatt aktivitetslederkurs, men viktigst er at du virkelig har lyst å bli en del av dette, så skal vi passe på at du får de formelle kvalifikasjoner på plass gjennom kurs.

Det er positivt om du er mobil og kan kjøre en henger med kajakker. 

Dette kjennetegner deg;
– Du drives av ekte padleglede
– Motiveres av å se mennesker mestre og lykkes
– Er flink til å se og kommunisere med andre
– Vil utvikle deg som instruktør og bidra med dine kompetanser inn i et team
– Er ansvarsfull og selvstendig

Dette får du i Kajakkpadling.no;
– Naturen i Vestfold og Telemark som arbeidsplass 
– Egenutvikling av ferdigheter og instruktørrollen                                  – Gleden ved å se andre oppleve mestring
– Tilgang til profesjonelt utstyr
– Være med å bidra i et gründerselskap i utvikling                                  – Du kan selv være med å påvirke hvilke aktiviteter som tilbys over tid.

Er dette deg, eller noen du kjenner?   

Send søknad ASAP, søknader vil bli vurdert fortløpende: 

Mail på: post@kajakkpadling.no  
Har du spørsmål kontakt: Tine Raisbæk på 99305643

..og tips venner og kjente om du vet om en padleentusiast 🙏

…………………….

Det tilbys gunstig avtale per oppdrag. Og vi ønsker gjerne du sender faktura.

Oppdragene kan være både på kvelden, i helger og noe på hverdager.

Andre samarbeidspartnere