Tine Raisbæk vår kajakkinstruktør forran bilen lastet full av kajakker

Kajakkpadling.no

Kajakkpadling.no drives av Tine Raisbæk som beskriver sin kajakkreise på denne måte;

Jeg betrakter meg selv som er en velintegrert danske, som etter flere år i Telemark fant kjærligheten i Kodal utenfor Sandefjord.

Jeg prøvde havkajakk første gang på folkehøgskole i Danmark i 1996, Jeg ble etterhvert havkajakkinstruktør i Danmark, flyttet til Norge i 2005 for et friluftslivsstudie i Bø i Telemark og har siden funnet på unnskyldninger for å bli.

Jeg har vært prosjektleder i 10 år for Telemarkspadler’n som er en padlekonkurranse på Telemarkskanalen med opp til 150 deltagere. Dette medførte også deltakelse på ulike konkurranser som Nøtterøy Rundt, Dalsland Kanotmaraton og Malmø 24 timer med rask kajakk eller surfski. 

Dette har vært spennede å delta på, men for meg er det havpadling er det som gir meg mest glede, med muligheten til å dra på eventyr og oppdage nye steder.

Siden 2009 har jeg holdt utallige kurs og det er ikke mye som gir meg mer glede enn å se mine kursister knekke koden til ny padleteknikk, oppleve padlegleden fra kajakk – eller oppleve sin første velt på en trygg måte. For meg er det viktigste at deltakerne får en trygg opplevelser og jeg har høyt fokus på sikkerhet i mine opplegg.

Med meg har jeg flere dyktige folk, og dette gjør at jeg kan ta imot større grupper i samarbeid med flere dyktige instruktører. Et eksempel på dette er samarbeidet med Mynte Yoga og Elisabeth Sørum som gir morsomme muligheter for eventyr og å formidle padling på nye måter.

Om kajakkpadling.no

Etter å ha padlet siden 1996 holdt Tine Raisbæk sitt første kajakkurs i 2009. Det viste seg snart at interessen var stor og fra den daværende base i Midt-Telemark vokset det frem en solid bedrift som nu har flere eksterne instruktører. 

Etter Tine flyttet til Vestfold, har bedriften vokst kraftig og tilbudene om introkurs, grunnkurs, guiding i kajakk og skreddersydde turer har blitt svært populært også i dette området.

De fleste av våre aktiviteter er i Vestfold og Telemark – men kommer gjerne til deg ved bestilling.

Frem til våren 2020 ble bedriften drevet gjennom Facebooksiden:
«Kajakkpadling og Reiseliv – Tine Raisbæk». 

Nå er merkevaren Kajakkpadling.no.

På nettsiden, Facebook og Instagram kan dere følge våre aktiviteter og forhåpentlig bli inspirert til egne padleturer.

Via bookingløsningen finner dere allerede planlagte kurs og opplevelser for bestilling eller inspirasjon.

Det er stadig nye oppgaver og utfordringer når man driver med opplevelser, aktivitet og reiseliv hele året..

Drømmer du om å levere nydelige opplevelser i kajakk, sikre kvalitet i alle ledd og ta vare på alle som har lyst å teste ut kajakk så vil vi gjerne høre fra deg.  

Det ligger et oppslag ute for intruktører og guider for våren 2022, men det er mange elementer i å drive en kajakkbedrift… 

Nye samarbeid er også alltid aktuelle – hvis det bringer padleglede til flere så hører vi gjerne fra deg.  

Utleie av kajakker

I 2022 blir det mulighet til å få leid kajakk. 

Det største hinder for at deltagere på kurs og guiidng skal få oppleve padleglede er for mange tilgangen på kajakk. Mange velger feil, eller velger det fra grunnet utfordringer rundt oppbevaring, transport eller økonomi. 

I 2022 skal vi derfor teste ut utleie av kajakk på 3 ulike steder. Det vil være ulike modeller, så lønner seg å sjekke litt før du booker – også her er ønsket at alle skal kunne finne en kajakk som passer godt. Kanskje du også kan leie og teste en modell du har sett etter lenge.

Våre kajakker er fra kjente produsenter som Valley,  P&H og Boreal Design, samt nykommer Design Kayaks. Det vil også finnes ok utstyr som vester, spruttrekk og årer på stedene, men her vil de ivrigste nok ønske å medbringe eget. 

Dette året er en test, så vi setter pris på tilbakemeldinger og litt overbærenhet. – og så håper vi såklart dere vil passe godt på utstyret.

Tjøme, Havna hotell: (bookinglenke når klart)

Et herlig utgangspunkt for padling i Færder nasjonalpark og med trygg utsetting fra strand. 

Bamble, Sjøterrassen: (bookinglenke når klart)

Litt skjermet i Trosbyfjorden får man en trygg start på padleturen, men samtidig kort vei til vakker padling.

Sandefjord, Engøy Gjestegård: (bookinglenke når klart)

Nær fergen mot Veierland er det gapahuk, gårdabutikk og et flott område med mye fugleliv.

Bemerk at all utleie krever at leier har våttkort fra Norsk Padleforbund eller tilsvarende kompetanse. Det er mulig for leiere med våttkort å ta med seg en venn som ikke har dette. Har du ikke dette så sjekk våre kurs og guidede turer.

Bemerk også at det kan være svært mye båter på sjøen i høysesong, og at det under padling i tillegg må følges med på været. 

Kajakkinstruktør eller guide:

stillingsutlysning kajakkinstruktører

I Kajakkpadling.no er vi er opptatt av høy kvalitet på både informasjon og utstyr fordi vi ser at det gir økt padleglede. 

At våre kunder opplever trygghet uansett forutsetninger og blir veiledet til å kunne ha glede av padling videre er nøkkelen til suksess så langt.

Vi tilbyr kajakkurs; både intro-, grunn- og teknikk. I tillegg tilbyr vi guidede turer og skreddersydde opplevelser både for bedrifter og privatpersoner.

Interessen for kajakkpadling har økt de siste årene, og mulighetene er mange. 

Vi ønsker å kunne gi et enda bedre tilbud i Vestfold og Telemark, så er vi nå på utkikk etter deg som brenner for kajakkpadling og gode opplevelser.

Kanskje har du allerede erfaring som kursholder og har tatt aktivitetslederkurs, men viktigst er at du virkelig har lyst å bli en del av dette, så skal vi passe på at du får de formelle kvalifikasjoner på plass gjennom kurs.

Det er positivt om du er mobil og kan kjøre en henger med kajakker. 

Dette kjennetegner deg;
– Du drives av ekte padleglede
– Motiveres av å se mennesker mestre og lykkes
– Er flink til å se og kommunisere med andre
– Vil utvikle deg som instruktør og bidra med dine kompetanser inn i et team
– Er ansvarsfull og selvstendig

Dette får du i Kajakkpadling.no;
– Naturen i Vestfold og Telemark som arbeidsplass 
– Egenutvikling av ferdigheter og instruktørrollen                                  – Gleden ved å se andre oppleve mestring
– Tilgang til profesjonelt utstyr
– Være med å bidra i et gründerselskap i utvikling                                  – Du kan selv være med å påvirke hvilke aktiviteter som tilbys over tid.

Er dette deg, eller noen du kjenner?   

Send søknad ASAP, søknader vil bli vurdert fortløpende: 

Mail på: post@kajakkpadling.no  
Har du spørsmål kontakt: Tine Raisbæk på 99305643

..og tips venner og kjente om du vet om en padleentusiast 🙏

…………………….

Det tilbys gunstig avtale per oppdrag. Og vi ønsker gjerne du sender faktura.

Oppdragene kan være både på kvelden, i helger og noe på hverdager.

Andre samarbeidspartnere