Våre guidede turer og arrangementer

Vil du bare teste kajakkpadling, ha en artig dag, komme rett til de lokale padleperler eller ha fler dager med ren padleglede?

Kajakkpadling.no tilbyr mer enn kurs! Vi gir unike opplevelser i kajakk på turer og arrangement og gjennom hele året. Det å komme seg på sjøen og være i ett med elementene er en opplevelse man sent vil glemme.

Her finner du korte turer, helgearrangement og Pust og Padleeventyr i samarbeid med Mynte Yoga.

Guidede turer

Opplev Tønsberg brygge i skumringen, Havparadiset i Bamble ved morgengry eller Verdens Ende når været er litt ekstra fint. Vi tilbyr alt fra kortere turer til heldager til eksempelvis Veierland hvor vi tar lunsjen på den lokale cafe.

Vi har favoritter i både Vestfold og Telemark og på en guidet tur vil du bli kjent med selv ditt lokale område på en ny måte. Du trenger ikke ha hverken utstyr eller erfaring med mindre dette fremgår av det enkelte arrangement og det blir gitt instruksjon ved ønske eller behov.

Ta kontakt for pris på din drømmetur, eller sjekk booking om vi har satt opp noe som passer deg!

Våre arrangementer

Noen ganger i året inviterer vi til tur med overnatting og mer tid til både læring og sosialt. 

Vi skal i 2022 på tur i samarbeid med Ishavsskuta Berntine. Her lastes kajakkene på dekk og de tar oss mot Fulehuk fyr og byr på både lokalhistorie og god mat samt overnatting enten i køye under dekk eller i friluft. 

Arrangement ved Havparadiset med fokus på turpadling utenom sesong vurderes. En langhelg i Færder nasjonalpark er enkel å fylle med padleglede og vi og kajakkene er også med på  arrangement eksempelvis i samarbeid med  UTE sammen.  

Ta kontakt for pris, eller sjekk booking om vi har satt opp noe som passer deg!

Pust og padleeventyr

Vi har et samarbeid med Elisabeth fra Mynte Yoga i Sandefjord. På disse arrangement kombinerer vi kajakkpadling og yoga, hvor yoga forbereder kroppen til aktivitet og vi jobber bevidst med pusten for å roe hodet og ta inn over oss opplevelsen.

Du trenger ikke ha erfaring med hverken yoga eller kajakk medmindre dette fremgår av det enkelte arrangement. Det gis instruksjon ved ønske eller behov.

Det vil være flere lengder på dagsopplevelser, mulighet til å ta introkurs med yoga over 8 timer, vi vurderer helgeopplevelser og vi har en årlig tur til Hardanger.