Vi skreddersyr en opplevelse for deg og din gruppe

Vil du gjøre noe nytt med dine kollegaer eller har du en annen gruppe du skal planlegge aktiviteter for  – la oss være din samarbeidspartner.

Under har vi listet noen ulike alternativer for grupper. Ellers anbefales det å sjekke våre guidede turer for inspirasjon eller ta kontakt direkte, så tilpasser vi opplegget og stedet til dine behov. Bursdagsfeiringer, utdrikkingslag, teambuilding, ungdomsgruppe eller familieopplevelse – vi gjør dagen unik.

Vi har mulighet alle dager og hele året og kan på kort frist arrangere for grupper på 6-12 personer. Er dere fler? Vi tar gjerne utfordringen også med større arrangement hvor vi involverer flere instruktører eller lar padling være en av flere aktiviteter.

Kort opplevelsestur i kajakk

For å bryte en lang møtedag eller før dere møtes for en bedre middag. En ny opplevelse tilfører dynamikk i gruppen.

Vi samarbeider med flere hotell og spisesteder, og eksempelvis på vannet i Tønsberg er det god plass for kajakker utenom høysesongen. På høsten opplever vi vakker padling i Norgen eldste by mens lysene tennes på kvelden… Etterpå er hele Tønsberg innenfor rekkevidde og dere er definitivt tøffest på brygga.

Tørrdrakter, hodelykter og god instruksjon på land gir trygge rammer også for de som aldri har sittet i kajakk før. Her er det mange muligheter – vi kommer gjerne til dere

Padler alene på vannet i rosa solnedgang
Gruppe med padlere på vannet ved siden av hverandre, en står oppreist i kajakken sin

Opplevelsespadling

Ønsker dere mer enn bare ett avbrekk og vil kjenne litt ekstra på mestringsfølelse og padlegleglede?

Veierland er en perle for fastboende og hyttefolk og siden øya er bilfri passer det godt å ankomme med kajakk. På Tenvik tilpasser vi kajakker og utstyr og på padleturen gis all nødvendig instruksjon. Vi må jobbe sammen som gruppe når vi padler sammen og kan styrke dette med enkle øvelser.

Lunsj, møtelokaler eller alternativ transport hjem kan avtales.

Dere kan velge mange andre steder for lengre turer, kanskje vi skal komme til dere – eller kanskje det passer med et introkurs?