Tine Raisbæk vår kajakkinstruktør forran bilen lastet full av kajakker

Tine Raisbæk - kajakkinstruktør

Kajakkpadling.no drives av Tine Raisbæk. Jeg betrakter meg selv som er en velintegrert danske, som etter flere år i Telemark fant kjærligheten i Kodal utenfor Sandefjord.

Jeg prøvde havkajakk første gang på folkehøgskole i Danmark i 1996, Jeg ble etterhvert havkajakkinstruktør i Danmark, flyttet til Norge i 2005 for et friluftslivsstudie i Bø i Telemark og har siden funnet på unnskyldninger for å bli

Jeg har vært prosjektleder i 10 år for Telemarkspadler’n som er en padlekonkurranse på Telemarkskanalen med opp til 150 deltagere. Dette medførte også deltakelse på ulike konkurranser som Nøtterøy Rundt, Dalsland Kanotmaraton og Malmø 24 timer med rask kajakk eller surfski. 

Dette har vært spennede å delta, men for meg er det havpadling er det som gir meg mest glede, med muligheten til å dra på eventyr og oppdage nye steder.

Siden 2009 har jeg holdt utallige kurs og det er ikke mye som gir meg mer glede enn å se mine kursister knekke koden til ny padleteknikk, oppleve padlegleden fra kajakk – eller oppleve sin første velt på en trygg måte. For meg er det viktigste at deltakerne får en trygg opplevelser og jeg har høyt fokus på sikkerhet i mine opplegg.

Med meg har jeg flere dyktige folk, og dette gjør at jeg med litt tid til planlegging kan tilrettelegge for større grupper enn de 16 jeg har kajakker til selv. Et eksempel på dette er samarbeidet med Mynte Yoga og Elisabeth Sørum som gir morsomme muligheter for eventyr og å formidle padling på nye måter.

Om kajakkpadling.no

Etter å ha padlet siden 1996 holdt Tine Raisbæk sitt første kajakkurs i 2009. Det viste seg snart at interessen var stor og fra den daværende base i Midt-Telemark vokset det frem en solid bedrift. Etter Tine flyttet til Vestfold, har bedriften vokst kraftig og tilbudene om introkurs, grunnkurs, guiding i kajakk og skreddersydde turer har blitt svært populært også i dette området. De fleste av våre aktiviteter er i Vestfold og Telemark – men kommer gjerne til deg ved bestilling.

Frem til våren 2020 ble bedriften drevet gjennom Facebooksiden:
«Kajakkpadling og Reiseliv – Tine Raisbæk».  Nå er merkevaren
Kajakkpadling.no. På nettsiden, Facebook og Instagram kan dere følge
våre aktiviteter og forhåpentlig bli inspirert til egne padleturer. Via
bookingløsningen finner dere allerede planlagte kurs og opplevelser for
bestilling eller inspirasjon.

Andre samarbeidspartnere