VÅRE KURS

Vårt største ønske er at du skal få mest mulig glede av kajakkpadling. De allerfleste som kommer på kurs har aldri sittet i kajakk før, og ønsker at lære trygghet og god teknikk fra starten eller at få tips til kjøp av kajakk. Noen har padlet i årevis men oppdager plutselig nytt om kajakken sin og mestrer teknikk de ikke hadde tenkt på engang. Vi har mye forskjellig kvalitetsutstyr så du kan teste både kajakk, åre og vest før du trenger å kjøpe.

Etter grunnkurs anbefales det å padle litt, og kanskje sesongen etter ta teknikkurs. For de fleste forsvinner fokus på teknikk på de daglige padleturer og gjennom ett teknikkurs vil mange få nye mestringsopplevelser. Er man trygg med  å velte i kajakken og klarer å holde pusten en stund kan et rullekurs også være en flott måte å utvikle seg videre på.

Mange ser at kajakkpadling er en aktivitet hele familien kan ha glede av, men ønsker å teste interessen før de investerer i utstyr. På familiekurs er dere med og bestemmer innholdet. Vi kan padle på tur, leke med teknikk, bade med kajakkene og se på ulike sikkerhetstiltak. Jeg har kajakker som passer helt ned til 4 år og forbered deg på å bli imponert!

Nå er det bare å velge ...

Introkurset hos oss er et 4 timers kurs i sikker padling. Ingen forkunnskaper er nødvendig da deltakerne blir introdusert for hvordan man skal håndtere kajakken og utstyret på en riktig og trygg måte. Mye av tiden bruker vi i kajakken på praktiske øvelser og vi avslutter med å velte ut av kajakken for å bekrefte at det går fint. Da får deltakerne prøve å redde seg selv og hverandre og vil dermed være bedre turkammerater etterpå. Våttkort blir utdelt etter gjennomført kurs.

106473043_3028704780576634_1011942566487822494_o

EWTEWARTYERSHY

for grunnkurs nettside

Grunnkurs er et 16 timers kurs som går over 2 dager. Hos oss får du en innføring i de grunnleggende padleteknikkene hvor ingen forkunnskap er nødvendig. Vi bruker god tid på starten av kursene til å bli kjent med utstyret og finne det som passer best for deg. Deltakeren vil oppleve en utvikling og mestringsfølelse underveis i kurset. Sikkerhet og trygghet er høyst prioritert hos oss. Våttkort blir utdelt etter gjennomført kurs.

EWTEWARTYERSHY

Blabla

blabla

blalba

IMG_20201008_124812

EWTEWARTYERSHY