Ta med deg bedriften din på kajakkpadling med oss!

Vi du gjøre noe nytt med dine kollegaer eller har du en annen gruppe du skal planlegge aktiviteter for  – la oss være din samarbeidspartner. Under har vi listet 3 ulike alternativer for grupper, men ellers kan det anbefales å sjekke våre guidede turer for inspirasjon eller ta kontakt direkte, så tilpasser vi opplegget og stedet til dine behov.

Vi kan på kort frist arrangere for grupper på 6-12 personer, men vi tar gjerne utfordringen også med større arrangement hvor vi innvolverer flere instruktører eller lar padling være en av flere aktiviteter.

Korttur i kajakk

For å bryte en lang møtedag eller før dere møtes for en bedre middag. En ny opplevelse tilfører dynamikk i gruppen.

På vannet i Tønsberg er det god plass for kajakker utenom høysesongen. Vi legger opp til en herlig padletur for eksempel mens lysene tennes på kvelden… Etterpå er hele Tønsberg innenfor rekevidde og dere er definitivt tøffest på brygga.

Tørrdrakter, hodelykter og god instruksjon på land gir trygge rammer også for de som aldri har sittet i kajakk før. Her er det mange muligheter – vi kommer gjerne til dere

Opplevelsespadling

Ønsker dere mer enn bare ett avbrekk og vil kjenne litt ekstra på mestringsfølelse og padlegleglede?

Veierland er en perle for fastboende og hyttefolk og siden øya er bilfri passer det godt å ankomme med kajakk. På Tenvik tilpasser vi kajakker og utstyr og på padleturen gis all nødvendig instruksjon. Vi må jobbe sammen som gruppe når vi padler sammen og kan styrke dette med enkle øvelser.

Lunsj, møtelokaler eller alternativ transport hjem kan avtales.Dere kan velge mange andre steder for lengre turer, kanskje vi skal komme til dere – eller kanskje det passer med et introkurs?