TURER OG ARRANGEMENT

Vil du bare teste kajakkpadling, ha en artig dag, komme rett til de lokale padleperler eller ha fler dager med ren padleglede?

Kajakkpadling.no tilbyr mer enn kurs! Vi gir unike opplevelser i kajakk på turer og arrangement og gjennom hele året. Det å komme seg på sjøen og være i ett med elementene er en opplevelse man sent vil glemme. Her finner du korte turer, helgearrangement og Pust og Padleeventyr i samarbeid med Mynte Yoga.

103666665_2995007940612985_5967085387262629509_o

VÅRE GUIDEDE TURER

Opplev Tønsberg brygge skumringen, Havparadiset i Bamble ved morgengry eller Verdens Ende når været er litt ekstra fint. Vi tilbyr alt fra kortere turer til heldager til eksempelvis Veierland hvor vi tar lunsjen på den lokale cafe.

Vi har favoritter i både Vestfold og Telemark og på en guidet tur vil du bli kjent med selv ditt lokale område på en ny måte. Du trenger ikke ha hverken utstyr eller erfaring med mindre dette fremgår av det enkelte arrangement og det blir gitt instruksjon ved ønske eller behov.

Ta kontakt for pris, eller sjekk booking om vi har satt opp noe som passer deg!

SFHDFHJFDSHDHSD

VÅRE ARRANGEMENT

Noen ganger trenger vi litt mer tid for å oppleve alt det et område kan tilby. Og noen ganger er det bare herlig å forlate hverdagen en liten stund for å fordype seg i padling og ha tid med nye eller gamle padlevenner.

Vi prøver gjennom året å få noen dager ved Havparadiset i Bamble, vi planlegger en helg på Havna Hotell på Tjøme og vi drømmer om overnattingstur med Ishavsskuta Berntine. Her kan du følge med på dette  - men meld deg også på nyhetsbrevet da dette er unike turer med få plasser..

Du trenger ofte ikke ha erfaring med mindre dette fremgår av det enkelte arrangement. Det gis instruksjon ved ønske eller behov.

fb forsidebilde v6

SFHDFHJFDSHDHSD

IMG_20200419_205852

PUST OG PADLEEVENTYR

Vi har et samarbeid med Elisabeth fra Mynte Yoga i Sandefjord. På disse arrangement kombinerer vi kajakkpadling og yoga, hvor yoag forbereder kroppen til aktivitet og vi jobber bevidst med pusten for å roe hodet og ta inn over oss opplevelsen.

Du trenger ikke ha erfaring med hverken yoga eller kajakk medmindre dette fremgår av det enkelte arrangement. Det gis instruksjon ved ønske eller behov.

Det vil være flere lengder på dagsopplevelser, mulighet til å ta introkurs med yoga over 8 timer, vi vurderer helgeopplevelser og vi har en årlig tur til Hardanger.